Recept - Treska na opečených fazuľových strukoch a paradajkách
nezadaný
04.06.2025 (6/2025)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: JÚN 2025
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 91
Článok si môžeš prečítať zadarmo.
Ingrediencie:
• 250 g tresky
• 250 g zelenej fazuľky
• 300 g paradajok
• 2 PL olivového oleja
• soľ, korenie
Postup:
1. Fazuľkové struky a paradajky vložíme do nádoby. Pridáme trocha vody, soľ a korenie a vložíme do rúry. Pečieme cca 20 minút na 180 °C.
2. Tresku osolíme a okoreníme. Opečieme na olivovom oleji z obidvoch strán. Prílohu si môžeme zvoliť podľa želania, napríklad opečené zemiaky alebo aj čerstvý chlieb.
Prajeme vám dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár Lukáš Koniar z pizzerie BELLA PIAZZA
FB bellapiazza

Celá fotogaléria k článku