Recept - Treska so špenátom
nezadaný
04.05.2025 (5/2025)
0
info
Kategória: Infoservis
Vyšiel v čísle: MÁJ 2025
Počet strán v magazíne: 1
Od strany: 91
Článok si môžeš prečítať zadarmo.
Ingrediencie
• 200 g tresky
• 200 g špenátu
• 50 g cibule
• 20 g cesnaku
• 2 ks toastové chlebíky
• kaviár
• olej, soľ, korenie
Postup
1. Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme špenát a spolu udusíme. Dochutíme soľou a korením. Rozšľaháme vajíčko, v ktorom obalíme toastový chlebík a opečieme ho na oleji, čiže pripravíme si obľúbený chlieb vo vajci. Tresku nakrájame na menšie kúsky a opečieme na oleji.
2. Servírujeme takto: na chlieb vo vajci naložíme opražený špenát, na ktorý navrstvíme kúsky tresky a dozdobíme kaviárom.
Prajeme vám dobrú chuť!
Recept pripravil šéfkuchár Lukáš Koniar z pizzerie BELLA PIAZZA, FB bellapiazza

Celá fotogaléria k článku